Vizsgált jellemző Eredmény
relatív sűrűség 20/20 °C-on 0.9926
összes alkoholtartalom 13.22 % vol.
tényleges alkohol 13.21 % vol.
tényleges alkohol g/l 105.2 g/l
összes extrakt 25.6 g/l
redukáló cukor 1.1 g/l
cukormentes extrakt 25.5 g/l
összes sav (borkősavban kifejezve) 5.7 g/l
illósav (ecetsavban kifejezve) 0.75 g/l
összes kéndioxid 30 mg/l
szabad kéndioxid <LOQ1
malvidin-3,5-diglükozid nem kimutatható
hamutartalom 2.15 g/l
glicerin* 8.4 g/l
pH 3.29
Analytical parameter Result
relative density at 20/20 °C 0.9926
total alcoholic strength 13.22 % vol.
actual alcoholic strength 13.21 % vol.
actual alcoholic strength g/l 105.2 g/l
total dry extract 25.6 g/l
reducing sugar 1.1 g/l
sugarfree extract 25.5 g/l
total acidity (expressed in grams of tartaric acid) 5.7 g/l
volatile acidity (expressed in grams of acetic acid) 0.75 g/l
total sulfur  dioxide 30 mg/l
free sulfur dioxide <LOQ1
malvidol-3,5-diglucoside <LOQ
ash 2.15 g/l
glycerol* 8.4 g/l
pH 3.29