Vizsgált jellemző | Eredmény | |
relatív sűrűség 20/20 °C-on | 0.9926 | |
összes alkoholtartalom | 13.22 % vol. | |
tényleges alkohol | 13.21 % vol. | |
tényleges alkohol g/l | 105.2 g/l | |
összes extrakt | 25.6 g/l | |
redukáló cukor | 1.1 g/l | |
cukormentes extrakt | 25.5 g/l | |
összes sav (borkősavban kifejezve) | 5.7 g/l | |
illósav (ecetsavban kifejezve) | 0.75 g/l | |
összes kéndioxid | 30 mg/l | |
szabad kéndioxid | <LOQ1 | |
malvidin-3,5-diglükozid | nem kimutatható | |
hamutartalom | 2.15 g/l | |
glicerin* | 8.4 g/l | |
pH | 3.29 |
Analytical parameter | Result | |
relative density at 20/20 °C | 0.9926 | |
total alcoholic strength | 13.22 % vol. | |
actual alcoholic strength | 13.21 % vol. | |
actual alcoholic strength g/l | 105.2 g/l | |
total dry extract | 25.6 g/l | |
reducing sugar | 1.1 g/l | |
sugarfree extract | 25.5 g/l | |
total acidity (expressed in grams of tartaric acid) | 5.7 g/l | |
volatile acidity (expressed in grams of acetic acid) | 0.75 g/l | |
total sulfur dioxide | 30 mg/l | |
free sulfur dioxide | <LOQ1 | |
malvidol-3,5-diglucoside | <LOQ | |
ash | 2.15 g/l | |
glycerol* | 8.4 g/l | |
pH | 3.29 |