Vizsgált jellemző | Eredmény | |
relatív sűrűség 20/20 °C-on | 0.9893 | |
összes alkoholtartalom | 14.40 % vol. | |
tényleges alkohol | 14.40 % vol. | |
tényleges alkohol g/l | 115.1 g/l | |
összes extrakt | 20.5 g/l | |
redukáló cukor | 1.0 g/l | |
cukormentes extrakt | 20.5 g/l | |
összes sav (borkősavban kifejezve) | 5.5 g/l | |
illósav (ecetsavban kifejezve) | 0.52 g/l | |
összes kéndioxid | 74 mg/l | |
szabad kéndioxid | 18 mg/l | |
hamutartalom | 1.89 g/l | |
glicerin* | 6.7 g/l | |
pH | 3.34 |
Analytical parameter | Result | |
relative density at 20/20 °C | 0.9893 | |
total alcoholic strength | 14.40 % vol. | |
actual alcoholic strength | 14.40 % vol. | |
actual alcoholic strength g/l | 115.1 g/l | |
total dry extract | 20.5 g/l | |
reducing sugar | 1.0 g/l | |
sugarfree extract | 20.5 g/l | |
total acidity (expressed in grams of tartaric acid) | 5.5 g/l | |
volatile acidity (expressed in grams of acetic acid) | 0.52 g/l | |
total sulfur dioxide | 74 mg/l | |
free sulfur dioxide | 18 mg/l | |
ash | 1.89 g/l | |
glycerol* | 6.7 g/l | |
pH | 3.34 |