Vizsgált jellemző Eredmény
relatív sűrűség 20/20 °C-on 0.9893
összes alkoholtartalom 14.40 % vol.
tényleges alkohol 14.40 % vol.
tényleges alkohol g/l 115.1 g/l
összes extrakt 20.5 g/l
redukáló cukor 1.0 g/l
cukormentes extrakt 20.5 g/l
összes sav (borkősavban kifejezve) 5.5 g/l
illósav (ecetsavban kifejezve) 0.52 g/l
összes kéndioxid 74 mg/l
szabad kéndioxid 18 mg/l
hamutartalom 1.89 g/l
glicerin* 6.7 g/l
pH 3.34
Analytical parameter Result
relative density at 20/20 °C 0.9893
total alcoholic strength 14.40 % vol.
actual alcoholic strength 14.40 % vol.
actual alcoholic strength g/l 115.1 g/l
total dry extract 20.5 g/l
reducing sugar 1.0 g/l
sugarfree extract 20.5 g/l
total acidity (expressed in grams of tartaric acid) 5.5 g/l
volatile acidity (expressed in grams of acetic acid) 0.52 g/l
total sulfur  dioxide 74 mg/l
free sulfur dioxide 18 mg/l
ash 1.89 g/l
glycerol* 6.7 g/l
pH 3.34