Vizsgált jellemző Eredmény
relatív sűrűség 20/20 °C-on 0.9928
összes alkoholtartalom 12.81 % vol.
tényleges alkohol 12.80 % vol.
tényleges alkohol g/l 101.9 g/l
összes extrakt 24.8 g/l
redukáló cukor 1.2 g/l
cukormentes extrakt 24.6 g/l
összes sav (borkősavban kifejezve) 5.6 g/l
illósav (ecetsavban kifejezve) 0.68 g/l
összes kéndioxid 69 mg/l
szabad kéndioxid 22 mg/l
malvidin-3,5-diglükozid nem kimutatható
hamutartalom 2.07 g/l
glicerin* 8.4 g/l
pH 3.44
Analytical parameter Result
relative density at 20/20 °C 0.9928
total alcoholic strength 12.81 % vol.
actual alcoholic strength 12.80 % vol.
actual alcoholic strength g/l 101.9 g/l
total dry extract 24.8 g/l
reducing sugar 1.2 g/l
sugarfree extract 24.6 g/l
total acidity (expressed in grams of tartaric acid) 5.6 g/l
volatile acidity (expressed in grams of acetic acid) 0.68 g/l
total sulfur  dioxide 69 mg/l
free sulfur dioxide 22 mg/l
malvidol-3,5-diglucoside <LOQ
ash 2.07 g/l
glycerol* 8.4 g/l
pH 3.44