Vizsgált jellemző Eredmény
relatív sűrűség 20/20 °C-on 0.9932
összes alkoholtartalom 12.66 % vol.
tényleges alkohol 12.66 % vol.
tényleges alkohol g/l 100.8 g/l
összes extrakt 25.4 g/l
redukáló cukor 0.8 g/l
cukormentes extrakt 25.4 g/l
összes sav (borkősavban kifejezve) 5.3 g/l
illósav (ecetsavban kifejezve) 0.75 g/l
összes kéndioxid 44 mg/l
szabad kéndioxid 8 mg/l
malvidin-3,5-diglükozid nem kimutatható
hamutartalom 2.37 g/l
glicerin* 9.4 g/l
pH 3.55
Analytical parameter Result
relative density at 20/20 °C 0.9932
total alcoholic strength 12.66 % vol.
actual alcoholic strength 12.66 % vol.
actual alcoholic strength g/l 100.8 g/l
total dry extract 25.4 g/l
reducing sugar 0.8 g/l
sugarfree extract 25.4 g/l
total acidity (expressed in grams of tartaric acid) 5.3 g/l
volatile acidity (expressed in grams of acetic acid) 0.75 g/l
total sulfur  dioxide 44 mg/l
free sulfur dioxide 8 mg/l
malvidol-3,5-diglucoside <LOQ
ash 2.37 g/l
glycerol* 9.4 g/l
pH 3.55