Vizsgált jellemző | Eredmény | |
relatív sűrűség 20/20 °C-on | 0.9925 | |
összes alkoholtartalom | 13.66 % vol. | |
tényleges alkohol | 13.65 % vol. | |
tényleges alkohol g/l | 108.7 g/l | |
összes extrakt | 26.5 g/l | |
redukáló cukor | 1.2 g/l | |
cukormentes extrakt | 26.3 g/l | |
összes sav (borkősavban kifejezve) | 6.6 g/l | |
illósav (ecetsavban kifejezve) | 0.53 g/l | |
összes kéndioxid | 104 mg/l | |
szabad kéndioxid | 17 mg/l | |
hamutartalom | 2.44 g/l | |
glicerin* | 8.8 g/l | |
pH | 3.37 |
Analytical parameter | Result | |
relative density at 20/20 °C | 0.9925 | |
total alcoholic strength | 13.66 % vol. | |
actual alcoholic strength | 13.65 % vol. | |
actual alcoholic strength g/l | 108.7 g/l | |
total dry extract | 26.5 g/l | |
reducing sugar | 1.2 g/l | |
sugarfree extract | 26.3 g/l | |
total acidity (expressed in grams of tartaric acid) | 6.6 g/l | |
volatile acidity (expressed in grams of acetic acid) | 0.53 g/l | |
total sulfur dioxide | 104 mg/l | |
free sulfur dioxide | 17 mg/l | |
ash | 2.44 g/l | |
glycerol* | 8.8 g/l | |
pH | 3.37 |