Vizsgált jellemző Eredmény
relatív sűrűség 20/20 °C-on 0.9929
összes alkoholtartalom 12.71 % vol.
tényleges alkohol 12.71 % vol.
tényleges alkohol g/l 121.2 g/l
összes extrakt 24.8 g/l
redukáló cukor 0.9 g/l
cukormentes extrakt 24.8 g/l
összes sav (borkősavban kifejezve) 5.8 g/l
illósav (ecetsavban kifejezve) 0.71 g/l
összes kéndioxid 64 mg/l
szabad kéndioxid 27 mg/l
malvidin-3,5-diglükozid nem kimutatható
hamutartalom 2.13 g/l
glicerin* 8.8 g/l
pH 3.44
Analytical parameter Result
relative density at 20/20 °C 0.9929
total alcoholic strength 12.71 % vol.
actual alcoholic strength 12.71 % vol.
actual alcoholic strength g/l 121.2 g/l
total dry extract 24.8 g/l
reducing sugar 0.9 g/l
sugarfree extract 24.8 g/l
total acidity (expressed in grams of tartaric acid) 5.8 g/l
volatile acidity (expressed in grams of acetic acid) 0.71 g/l
total sulfur  dioxide 64 mg/l
free sulfur dioxide 27 mg/l
malvidol-3,5-diglucoside <LOQ
ash 2.13 g/l
glycerol* 8.8 g/l
pH 3.44